Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Telefoon: +31-651331718
Vakantiehuis Flevoland
Telefoon: +31-651331718
Telefoon: +31-651331718
Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Vakantiehuis Flevoland
Telefoon: +31-651331718
Ga naar de inhoud
NL | DE | EN
Uitjes Voor Kinderen Zeewolde
In de omgeving van Vakantiehuis Flevoland en Zeewolde zijn vele soorten Kinderuitjes te organiseren. Een dagje uit actief op pad met een ontdekkingstocht door de natuur, na het bezoek van een museum nog wat luieren aan het strand. In de vakantievilla is voor de gasten meer toeristische informatie beschikbaar. Hieronder alvast een aantal suggesties en aanbevelingen.
Pannenkoekenhuis
Het Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde, op 13 kilometer afstand van het Vakantiepark. Beleef het sprookje zelf. In het sprookjesachtige en magische pannenkoekenhuis zijn tafels behekst, staan kamers op de kop en gaan vloeren heen-en-weer! Kinderen kunnen alles zelf in beweging zetten door aan touwtjes te trekken, of door op knoppen te drukken. Er zijn kleine en enorm grote trampolines en springkussens, schommels op het Schommelplein en een skelterbaan. Er kan gespeeld worden in het snoephuisje van Hans en Grietje, waan je de Koning of Koningin in de Grote Snoeptoren. Bijkomen kan in de Hooiberg.
Wandelen, Fietsen En Zwemmen
Suggestie voor diegene die wat kilometers wil maken is Wandelen en Fietsen over de paden van Stadslandgoed de Kemphaan in Almere, op 18 kilometer afstand van het Vakantiepark. Het landgoed de Kemphaan ligt midden in de bossen van Almere. In dit natuurgebied kun je uitstekend wandelen, fietsen en alles beleven wat de natuur te bieden heeft. Zo is er het klimbos van Fun Forest, een stadsboerderij en het bosrestaurant. Daarnaast biedt het landgoed plek aan Stichting AAP met Dierenpark Almere Jungle. Daar kun je exotische dieren en tropische planten ontdekken.
Mountainbiken Zeewolde
Ook Mountainbikers vinden vlakbij het Vakantiepark Zeewolde geschikte routes, zelfs met hoogtemeters. Begin en eind van dat parcours met hoogtemeters is Parkeerplaats Dasselaarweg te Zeewolde.
Woldstrand in Zeewolde, op 7 kilometer afstand van het Vakantiepark. Het strand is verdeeld in themastranden zoals een kinderstrand met speeltoestellen. Er is een jongerenstrand met het Atol, een loopsteiger naar een stuk verdiept water waar vanaf gesprongen en gedoken mag en kan worden, een surfstrand en een hondenstrand. De stranden worden met elkaar verbonden door een wandelboulevard. Bij het strandpaviljoen met terras kan een ijsje, een hapje en drankje genuttigd worden.
Luchtvaart
Aviodrome te Lelystad, op 19 kilometer afstand van het Vakantiepark. Maak een vlucht door de fascinerende geschiedenis van de luchtvaart. Van luchtballon tot driedekker tot straaljager. Beleef boeiende en leerzame luchtvaartverhalen en  avonturen!
Pretparken
Walibi Holland in Biddinghuizen, op 26 kilometer afstand van het Vakantiepark. Walibi Holland is hét pretpark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen. Ben je een echte sensatiezoeker ga dan naar Walibi Holland!

Dolfinarium Harderwijk, op 16 kilometer afstand van het Vakantiepark. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij.
Sail-Fox VOF Telefoon:  +31651331718
Email: contact@sailfox.nl
K.v.K. 01066075
Sail-Fox VOF Telefoon:  +31651331718
Email: contact@sailfox.nl
K.v.K. 01066075
Terug naar de inhoud